• TH
  • EN
  • Researching
  • Highlighted Research
  • Highlighted Research

Latest News

  • Department
  • Researching
  • Faculty
  • Courses
  • Admissions
  • News & Activities

Highlighted Research

Starter culture for “Plara”, a Thai-style fermented fish product, to accelerate the fermentation process and enhance food safety

ผู้วิจัย : Assoc. Prof. Cheunjit Prakitchaiwattana,  Ph.D.Sarn Settachaimongkon
29 ส.ค. 2018

Innovative edible film from biopolymers

ผู้วิจัย : Assoc. Prof. Ubonrat Siripatrawan,  Asst. Prof. Thanachan Mahawanich,  Ph.D. Theeranun Janjarasskul
29 ส.ค. 2018

Contact

ภาควิชาเทคโนโลยีทางอาหาร คณะวิทยาศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย ถ.พญาไท แขวงวังใหม่ เขตปทุมวัน กรุงเทพมหานคร 10330
โทรศัพท์ 02- 2185515-6 โทรสาร 02- 254 4314

Department of Food Technology, Faculty of Science, Chulalongkorn University Phyathai Rd. Wangmai, Pathumwan, Bangkok, 10330
Tel: +66 22185515-6 Fax: +66 22544314

e-mail: chulafood@gmail.com

FOOD TECHNOLOGY

CHULALONGKORN UNIVERSITY

02-218-5515-6